Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 24 25 57 89

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

One2.5 W Black

Størrelser:
5.5 = 36 6 = 37 6.5 = 37.5 7 = 38 7.5 = 38.5

One 2.5 er lavet til fart, løbeglæde og komfort. One 2.5 er en let træningssko der også kan bruges til konkurrencer. Skoen er karakteriseret som den mest støddæmpede løbesko i forhold til dens vægt. One2 kan bruges til en afslappet 5 km tur - hurtig intervaltræning eller som konkurrencesko på distancer fra 5 km til maraton.

Flere detaljer

DKK 500,00

Tilbud!

-DKK 500,00

DKK 1.000,00

One 2.5 er lavet til fart, løbeglæde og komfort.The One 2.5 er en let træningssko der også kan bruges til konkurrencer. Skoen er karakteriseret som den mest støddæmpede løbesko i forhold til dens vægt. One2 kan bruges til en afslappet 5 km tur - hurtig intervaltræning eller som konkurrencesko på distancer fra 5 km til maraton. I forhold til One2 er mellemsålen blevet en anelse mere fjedrende.

Indersålen er designet med InnerFlex ™ design, et net-lignende design med riller op kryds og tværs indvendig, der tillader din fod at bøje, netop hvor det skal til for at give foden mere frihed og fremdrift.

Footpod ™ ydersål er Flexriller på ydersiden, der giver dine fødder mulighed for at bevæge sig frit og naturligt. Zero Drop ™ platform hjælper dig med at opretholde en naturlig løbestil, og den fodformet tå boks giver din fod og dine tæer mulighed for at spredes så du får et kraftfuld afsæt.

Det tekniske:

Vægt: 153g
Støddæmpning: Let
Ideelt brug: Løb, Intervaltræning, Konkurrencer, Fritid
Platform: NRS - Naturligt løb, Støddæmpet ZeroDrop platform, Fodformet.
Mellemsål højde: 23 mm
Mellemsål konstruktion: Ultralet EVA/A-Bound blanding med indre flexzoner
Ydersål: FootPod ydersål
Indlægssål: 5 mm fodformet sål
Overdel: Hurtigttørrende meshnylon
Snørring: Asymetrisk